Savojkålssallad med russin och nötter
![Savojkålssallad med russin och nötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16165/cf_259/savojkalssallad_med_russin_och_notter.jpg)
Savojkålssallad med russin och nötter är ett roligt inslag på middagsbordet. Med russin, nötter, rödlök och apelsin blir varje tugga ett äventyr av smaker!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006
![Savojkålssallad med russin och nötter](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16165/cf_259/savojkalssallad_med_russin_och_notter.jpg)
Ingredienser
8 portioner
ca 500 g savoykål
2 msk honung
2 msk olivolja
2 msk matolja
1 rödlök
2 apelsiner
100 g russin (sultanrussin)
100 g grovhackade valnötter
olja till stekning
salt och peppar
För alla
Gluten-, mjölk- och äggfri.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi880 KJ / 210 kCal
Fett16 g
Kommentarer