Sellerimos med kassler och svamp
Förstklassigt sellerimos med kassler och smörfrästa champinjoner. Moset har en krämig smak av rotselleri och philadephiaost, som passar utmärkt ihop med sältan från den brynta kasslern. Garnera med lite gräslökshack och servera. Smaklig måltid!
Ingredienser
4 portioner
500 g rotselleri
700 g potatis
3 vitlöksklyftor
2 dl mjölk
200 g färskost
1 kruka gräslök
100 g champinjoner
1 msk smör
500 g kassler
1 msk olja
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, färskost och smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av mjölk, färskost och smör.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mjölk, färskost och smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av mjölk, färskost och smör.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2079 KJ / 507 kCal
Fett0 g
Kommentar
Ska det inte vara en 'lätt oljad' panna? Det spelar väl ingen roll om den var svår eller enkel att hälla olja i
Joel
2020-01-21Hej Joel! Tack för din kommentar! Vi har uppdaterat texten nu. Hoppas att det smakar! Hälsningar Elina
Redaktionen
2020-01-22