Sesamkryddade revbensspjäll
![Sesamkryddade revbensspjäll](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14654/cf_259/sesamkryddade_revbensspjall.jpg)
Läckra revbensspjäll som marinerats med sesamfrön, vitlök, soja och röd chilifrukt. Sesamkryddade revbensspjäll tillagar du på under 60 minuter och sedan kan du servera revbensspjällen varma eller ljumna.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2004
![Sesamkryddade revbensspjäll](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14654/cf_259/sesamkryddade_revbensspjall.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 1/2 kg tjocka revbensspjäll
1 röd chilifrukt t ex spansk peppar
1 gul lök
1 - 2 vitlöksklyftor
2 msk olja
1/2 dl soja
1/2 dl råsocker
3 msk vinäger
2 tsk salt
1 tsk sesamolja
1 1/2 dl sesamfrö
För alla
Fri från gluten, mjölk och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Suuper gott!! Jag använde kyckling filéer som jag delade istället. Testa!
Anne
2006-03-28