Sichuanpeppriga pilgrimsmusslor i gemsallad

Betyg 3.6 av 5.
78 personer har röstat
0
Sichuanpeppriga pilgrimsmusslor i gemsallad

Pilgrimsmusslor är riktig lyxmat från havet! Prova att halstra de mjälla musslorna med pirrig sichuanpeppar och servera i små salladskorgar. Toppa med en fräsch och fruktig salsa gjord på äpple, gurka, citron, honung och mynta. Hugg in!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 20103

Sichuanpeppriga pilgrimsmusslor i gemsallad

Ingredienser

10 bufféportioner
1   äpple
1/2   gurka
2 tsk  färskpressad citronjuice
2 tsk  honung
1 msk  hackad mynta
400 g  pilgrimsmusslor
1 tsk  mortlad sichuanpeppar
1/2 tsk  salt
2 msk  rapsolja
2   gemsallad

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
78 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi236 KJ / 56 kCal
Fett3 g
Salt1 g
Kolhydrater3 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Pilgrimsmusslor på spett
Betyg 1 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Halstrad pilgrimsmussla med gremolata
Betyg 3.6 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grilla pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade pilgrimsmusslor
Betyg 2.6 av 5.
79 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pilgrimsmusslor på spenatbädd
Betyg 3.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pilgrimsmussla i sitt skal
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga