Sichuanpeppriga pilgrimsmusslor i gemsallad

Betyg 3.6 av 5.78 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sichuanpeppriga pilgrimsmusslor i gemsallad

Pilgrimsmusslor är riktig lyxmat från havet! Prova att halstra de mjälla musslorna med pirrig sichuanpeppar och servera i små salladskorgar. Toppa med en fräsch och fruktig salsa gjord på äpple, gurka, citron, honung och mynta. Hugg in!

Ett recept från:
Buffé nr 9, 20103

Sichuanpeppriga pilgrimsmusslor i gemsallad

Ingredienser

10 bufféportioner
1 äpple
1/2 gurka
2 tsk färskpressad citronjuice
2 tsk honung
1 msk hackad mynta
400 g pilgrimsmusslor
1 tsk mortlad sichuanpeppar
1/2 tsk salt
2 msk rapsolja
2 gemsallad

Gör så här

00:15:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.78 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per bufféportion

Energi236 KJ / 56 kCal
Fett3 g
Salt1 g
Kolhydrater3 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Pilgrimsmusslor på spett
Betyg 1 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad pilgrimsmussla med gremolata
Betyg 3.6 av 5.41 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grilla pilgrimsmusslor
Betyg 3.1 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad pilgrimsburgare med lime och koriander
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillade pilgrimsmusslor
Betyg 2.6 av 5.79 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pilgrimsmussla i sitt skal
Betyg 3.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad