Sill med rödbetor och pepparrot
![Sill med rödbetor och pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_29664/cf_259/sill_med_rodbetor_och_pepparrot.jpg)
En grann sill med både rödbetor och pepparrot som med fördel tillagas kvällen före servering. Lägg din smakliga blandning av skivad rödbeta, pepparrot, sill samt lök och eventuellt svartvinbär i en burk före du häller över sillspadet.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2010
![Sill med rödbetor och pepparrot](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_29664/cf_259/sill_med_rodbetor_och_pepparrot.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1 färsk rödbeta
2 burkar löksill (à 250 g)
1/2 liten rödlök
2 msk svarta vinbär (kan uteslutas)
1 msk skivad pepparrot
ca 2 dl sillspad
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer