Sillbruschetta
Sillbruschetta är en fenomenal rätt. Lätt att göra, smakar fantastiskt och är typisk sommarmat! Potatis, rädisor och matjesfiléer på mörkt rågbröd toppas med crème fraiche med dill. Mums!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
Ingredienser
4 portioner
4 kokta potatisar
6 rädisor
4 matjessillfiléer (à ca 300 g)
4 stora skivor mörkt rågbröd
smör
1 dl lätt crème fraiche
nymalen svartpeppar
3 msk finskuren gräslök
För alla
Fri från ägg, men kontrollera brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: kontrollera brödet, använd laktosfri crème fraiche, byt smör mot laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: kontrollera brödet, byt crème fraiche mot Sour Supreme (innehåller soja) eller imat fraiche (innehåller havre), byt smör mot mjölkfritt matfett eller olja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer