Sillcarpaccio

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Sillcarpaccio

En förtjusande förrätt finner du i denna sillcarpaccio. Förbered i förväg genom att förvara dina matjessillfiléskivor med rapsolja och salladslöksskivor i kylen under plastfilm. Just före servering hyvlar du över prästost och dekorerar med dill.

Ett recept från:
Buffé nr 3, 2008

Sillcarpaccio

Ingredienser

6 portioner
2   burkar hela matjessillfiléer (à 200 g)
2 tsk  rapsolja (gärna kallpressad)
1 - 1 1/2   späda salladslökar
1   knippa dill
1   bit prästost
ev knäckebröd och smör till servering

För alla

Fri från ägg.
Gör glutenfri: bjud med glutenfritt specialknäcke.
Gör mjölkfri: byt prästosten mot mjölkfritt ostalternativ och smör mot mjölkfritt margarin.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1094 KJ / 261 kCal

Testa liknande recept

Matjessillflarn med potatis, dill och gräddfil
Betyg 4.2 av 5.
36 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Matjessill i papper
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ugnsbakad gädda med matjessill & dill
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Matjessill med gurksås
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjesrulle
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Currysill med dill
Betyg 3.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga