Skavwok med kiwi
Skavwok med kiwi är en spännande kombination av smaker. Tänk dig den vilda smaken från renskavet, vitkålen, paprika och slutligen kiwifrukten som wokats tillsammans. Denna smakrika wok serveras med ris och bröd.
Ingredienser
4 portioner
3 dl jasminris
ca 400 g vitkål
2 röda paprikor
2 kiwi
2 paket renskav eller älgskav (à 240 g)
1 1/2 msk olja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 msk soja
Till servering
bröd
För alla
Uteslut sojan om du inte tål den och stänk i stället över 1 msk balsamvinäger (för 4 port).
Gör så här
Tips
En fin brytning får woken om den serveras med lingonsylt.
Gröna tipset: Byt ut skavet i woken mot tofu i bitar om du vill äta grönt.
Gröna tipset: Byt ut skavet i woken mot tofu i bitar om du vill äta grönt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2613 KJ / 625 kCal
Fett0 g
Kommentarer