Skink- och zucchinistubbar

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat
1
Skink- och zucchinistubbar

Med färska lasagneplattor, färdigskivad skinka, bredbar färskost och pastasås på tetra gör du enkelt dessa skink- och zucchinistubbar. Servera med en riklig råkostsallad.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2012

Skink- och zucchinistubbar

Ingredienser

4 portioner
200 g  naturell färskost
200 g  rökt skinka i skivor
1   zucchini
12   färska lasagneplattor
1   burk färdig pastasås (à 400 g)
1 dl  vatten
2 dl  riven ost

För alla

Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta, kontrollera pastasåsen, använd glutenfritt knäcke.
Gör laktosfri: använd laktosfri färskost och riven hårdost lagrad mer än 3 månader. Kontrollera innehållet i pastasåsen.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt färskost- och hårdostalternativ. Kontrollera innehållet i pastasåsen. 
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.6 av 5.
7 personer har röstat

Kommentar

Svårt att få rullarna att hålla ihop. Lad därför plattorna på varandra och fick en mycket god lasagne. Hade en förpackning tomatsås Arabiata i botten och en förpackning tomatsås med basilika överst, under osten. Blev jättegott! Snabb och enkel lasagne.

Anna-cari

2022-09-13

Näringsvärde per portion

Energi-1 KJ / 426 kCal
Fett18 g
Kolhydrater51 g
Protein31 g

Testa liknande recept

Lasagne med rökt skinka, tomat och mozzarella
Betyg 3.6 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastastubbar
Betyg 3.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lasagne med rökt skinka och Västerbottensost
Betyg 3.9 av 5.
26 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Zucchini- och skinklasagne
Betyg 3.1 av 5.
12 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Cannelloni med skinka och ruccola
Betyg 3 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pastarullar med färskost och skinka
Betyg 4.6 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga