Skinka med krämig risotto
![Skinka med krämig risotto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63102/cf_259/skinka_med_kramig_risotto.jpg)
Denna tilltalande och goda skinka med krämig risotto är en mättande rätt. Tillaga din goda risotto som har fin smak av kummin samt vitlök och lägg upp fint på fat med den lufttorkade skinkan. Toppa med ost, olja och eventuellt lite färsk körvel.
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2000
![Skinka med krämig risotto](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63102/cf_259/skinka_med_kramig_risotto.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl avorioris eller grötris
10 dl hönsbuljong
25 g smör
3 schalottenlökar
1 krm finmalda lagerblad (mal i elkaffekvarn eller ev i mortel)
1 krm malen kummin
2 dl riven lagrad ost gärna cheddar
1 vitlöksklyfta
300 g lufttorkad skinka
lite fin olivolja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer