Skinka med parmesanskräm
![Skinka med parmesanskräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_80799/cf_259/skinka_med_parmesanskram.jpg)
Lufttorkad skinka som serveras tillsammans med en röra av crème fraiche och smulade parmesanflarn. Fenomenalt som lyxigare tilltugg eller förrätt. Har du inte färdiga flarn hemma kan vi tipsa om vårt goda recept på hemgjorda parmesanflarn, se nedan.
![Skinka med parmesanskräm](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_80799/cf_259/skinka_med_parmesanskram.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1/2 förp parmesanflarn (à 95 g)
1 dl crème fraiche
salt och peppar
80 g lufttorkad skinka
För alla
Rätten är fri från gluten men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du inte färdiga flarn hemma kan vi tipsa om vårt goda recept på hemgjorda parmesanflarn.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi755 KJ / 180 kCal
Fett14.4 g
Kolhydrater1.6 g
Protein11.6 g
Kommentarer