Skinka med parmesanskräm

Betyg 3.1 av 5.
67 personer har röstat
0
Skinka med parmesanskräm

Lufttorkad skinka som serveras tillsammans med en röra av crème fraiche och smulade parmesanflarn. Fenomenalt som lyxigare tilltugg eller förrätt. Har du inte färdiga flarn hemma kan vi tipsa om vårt goda recept på hemgjorda parmesanflarn, se nedan.

Skinka med parmesanskräm

Ingredienser

4 portioner
1/2   förp parmesanflarn (à 95 g)
1 dl  crème fraiche
salt och peppar
80 g  lufttorkad skinka

För alla

Rätten är fri från gluten men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du inte färdiga flarn hemma kan vi tipsa om vårt goda recept på hemgjorda parmesanflarn.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.1 av 5.
67 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi755 KJ / 180 kCal
Fett14.4 g
Kolhydrater1.6 g
Protein11.6 g

Testa liknande recept

Pumpacrème med hyvlad parmesan och kallrökt skinka
Betyg 2.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Krispig krustad med skinkröra och äpple
Betyg 4.2 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bellaverde med krämig pasta
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Ostspread
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Äggröra med lufttorkad skinka och spenat
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grönsaksstavar med ädelostdipp
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga