Skördepytt
Denna skördepytt är underbar i sin enkelhet, en pytt i panna med korv, potatis, paprikor och squash som garanterat blir en återkommande gäst på middagsbordet. Pytten får en härlig smak av smör vid stekning och du smakar sedan av med salt och peppar.
Ingredienser
4 portioner
1 påse djupfryst tärnad potatis (à 600 g)
400 g falukorv
2 gula lökar
2 paprikor gärna i olika förger
1 squash
1 msk smör eller margarin
1 tsk salt
1 krm peppar
För alla
Stek i olja i stället för margarin om du inte tål mjölkprodukter.
Gör så här
Tips
Gröna tipset: Byt ut falukorven mot 2 burkar (à 400 g) kidneybönor om du vill äta grönt.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2033 KJ / 486 kCal
Fett0 g
Kommentarer