Smögenröra
![Smögenröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_161461/cf_259/smogenrora.jpg)
En läcker rätt som tillkom under trivsamt samarbete mellan Erik Lallerstedt och gode vännen Lars Stranne, bördig från Smögen sedan flera generationer tillbaka och produktutvecklare på ett av världens största fiskeri- och laxföretag. God som den är eller tillsammans med en perfekt toast.
![Smögenröra](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_161461/cf_259/smogenrora.jpg)
Ingredienser
4 portioner
75 g crabsticks
75 g kräftstjärtar
75 g räkor
1 finhackad rödlök
1 knippe finhackad gräslök
1 msk majskorn
2 msk remouladsås
1 msk äppel- currysås
1 msk majonnäs
Till garnering
rädisor
För alla
Kontrollera noga innehållet i remoulad, currysås och majonnäs.
Innehåller ägg.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Recept och bild i samarbete med Eriks® såser.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej Rune! Du kan alltid skriva ut våra recept! Bara att högerklicka och välj skriv ut. Hälsningar Michelle
Redaktionen
2017-09-19Skulle gärna se att receptet fanns för utskrift
Rune
2017-09-19