Smokey beans med tomat och lök
![Smokey beans med tomat och lök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63343/cf_259/smokey_beans_med_tomat_och_lok.jpg)
Bönsallad av vita-, svarta- eller kidneybönor med tomat och salladslök samt rökig smak av hickory grillsås. God till grillad kryddkorv, till exempel grönsakskorv, med sallad och gräddfil. Enkel vardagsgrill!
![Smokey beans med tomat och lök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_63343/cf_259/smokey_beans_med_tomat_och_lok.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 förp kokta bönor (svarta, vita eller kidney, à 400 g)
4 tomater
125 g salladslök
1 vitlöksklyfta
1 dl grillsås hickory
Till servering
grönsakskorv bönor, majs och gul lök
sallad
gräddfil
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på grillsåsen . I övrigt är rätten fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1619 KJ / 386 kCal
Fett16 g
Salt1.23 g
Kolhydrater36 g
Protein22 g
Kommentarer