Smördegssnurror med ädelost och pepparkakskross
Snabblagade och frasiga smördegssnurror eller smördegspinnar om man så vill, med en perfekt krämig fyllning massor av olika sorters ost. De sprider en härlig doft och smak av jul med sitt innehåll av både pepparkakor och ädelost.
Ingredienser
16 st
8 pepparkakor (à ca 40 g)
1 förp färskost 23% (à 200 g)
140 g rumstempererad ädelost
1 dl lagrad riven ost (gärna Folke)
1 förp smördeg (à 280 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi655 KJ / 157 kCal
Fett12 g
Salt0.4 g
Kolhydrater8 g
Protein4 g
Kommentarer
Mycket bra , gott o enkelt. Gör det ofta till soppa o då utan pepparkaka
Marie-charlotte
2023-12-30Kan man frysa in dem?
Gunilla
2023-12-07Jättegoda! Skulle önskat lite mer mögelostsmak så nästa gång blir det en lite mer smakrik sådan!
Sabina
2023-12-03