Smörgåstårta på tunnbröd med räkor
Det är enkelt att göra en god och fin smörgåstårta när du tar tunnbröd till hjälp. Räkor och färskost blandas till en fräsch röra som läggs mellan bröden. På toppen av smörgåstårtan läggs kokta ägg, mer räkor och färsk dill. Klart att servera!
Ingredienser
4 portioner
3 ägg
4 msk riven färsk pepparrot
2 dl gröna ärtor
400 g naturell färskost
salt
svartpeppar
1/2 citron
2 förp räkor i lake (à 340 g)
5 runda mjuka tunnbröd
1/2 färsk dill
Till garnering
riven pepparrot
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2093 KJ / 500 kCal
Fett33 g
Salt2.65 g
Kolhydrater25 g
Protein25 g
Kommentarer
Enkel att göra. För mycket smak av ärta.
Per-olof
2020-04-11Det var för mycket pepparrot, åtminstone om man köper sådan på tub. Enkel att göra.
Anders
2020-04-10Passar väl även som wraps?
Peter
2019-04-15Hej Peter! Det gör den säkert. Man kan alltid prova! Hälsningar Michelle
Redaktionen
2019-04-15