Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter

Smörrebröd med stekt svamp, sparris och valnötter. Smakrikt, fräscht och lite krispigt känns detta smörrebröd. Lägg stekt svamp och sparris på ett mörkt rågbröd. Fyll på med smakrik dijonnaise och toppa till sist smörrebrödet med krispiga valnötter och gröna ärtskott.

Smörrebröd med portabello, sparris och valnötter

Ingredienser

4 portioner
1/2 dl  naturella valnötter
2   portabellosvampar
8   gröna sparrisar
5 msk  olivolja
salt
svartpeppar
1/2 dl  majonnäs
1 msk  dijonsenap
4   skivor grovt mörkt bröd (gärna danskt rågbröd)
1 dl  ärtskott

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen och brödet.
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1709 KJ / 408 kCal
Fett31 g
Salt1.3 g
Kolhydrater22 g
Protein8 g

Testa liknande recept

Under 45 min att tillaga
“Pulled mushrooms” med valnötter
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Spenatpasta med svamp och valnötter
Betyg 3.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad portabello med två sorters lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Varm vego-fralla
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Portabellopizza med prosciutto och ruccola
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga