Smörrebröd med potatis, kaviar och ägg
![Smörrebröd med potatis, kaviar och ägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19298/cf_259/smorrebrod_med_potatis__kaviar_och_agg.jpg)
Sugen på smörrebröd? Det här receptet på smörrebröd med potatis, kaviar och ägg är riktigt smarrigt och går dessutom väldigt snabbt och enkelt att laga till.
![Smörrebröd med potatis, kaviar och ägg](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_19298/cf_259/smorrebrod_med_potatis__kaviar_och_agg.jpg)
Ingredienser
4 portioner
5 kokta ägg
1 liten rödlök
1 dl lättkaviar
1/2 dl lätt crème fraiche
3 msk skuren dill + lite till garnering
peppar
4 kokta potatisar
grovt bröd
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på kaviaren.
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1409 KJ / 337 kCal
Fett0 g
Kommentarer
Perfekt till picknickkorgen
Örjan
2016-06-22Mindre nyttigt men godare med Slottskaviar och vanlig créme fraiche. Gärna med danskt mörkt bröd av typ kavring.
Reine
2010-04-27