Sockerärts- och surimisallad
![Sockerärts- och surimisallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16295/cf_259/sockerarts-_och_surimisallad.jpg)
Fräscht skaldjurstillbehör med sockerärter. Surimin delas och blandas med kokta sockerärter och olivolja. Peppra och salta efter eget tycke. Salladen passar väldigt bra till bland annat majssoppa!
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2007
![Sockerärts- och surimisallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_16295/cf_259/sockerarts-_och_surimisallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
200 g surimi
1/2 paket sockerärtor (à 150 g)
1 msk olivolja
svartpeppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi340 KJ / 80 kCal
Fett4 g
Kommentarer