Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad
![Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_159938/cf_259/sojaburgare_med_agg-_och_champinjonsallad.jpg)
En grym matig vegoburgare som både masserar smaklökarna och hjärtat. Istället för de traditionella såserna har du en ägg- och champinjonsallad med teriyakisås. Avslutningsvis rostar du bröden så att de blir frasiga och toppar med ärtskott.
![Sojaburgare med ägg- och champinjonsallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_159938/cf_259/sojaburgare_med_agg-_och_champinjonsallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 ägg
2 salladslökar
4 medelstora champinjoner
1/2 dl teriyakisås
4 sojaburgare
4 dubbla mörka portionsbröd
65 g krispig salladsmix
50 g ärtskott
4 msk crème fraiche
För alla
Kontrollera noga innehållet i sojaburgarna.
Innehåller ägg och gluten.
Gör laktosfri: välj laktsofri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt crème fraiche mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer