Sojamarinerad pak soi med ingefära
![Sojamarinerad pak soi med ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_161319/cf_259/sojamarinerad_pak_soi_med_ingefara.jpg)
Asiatiska smaker är aldrig fel till en bit kött, fisk eller tofu. Den sojamarinerade pak soien är en riktig höjdare oavsett vad du slänger på grillen. Låt marinera i 20 minuter innan servering så får den mycket smak men behåller sin krispighet. Toppa med sesamfrön för extra crunch!
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2017
![Sojamarinerad pak soi med ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_161319/cf_259/sojamarinerad_pak_soi_med_ingefara.jpg)
Ingredienser
4-6 portioner
500 g pak soi
1 rödlök
1/2 dl japansk soja
2 msk rapsolja
1 msk färskpressad limejuice
1 tsk sesamolja
1 - 2 tsk srirachasås
1 msk riven ingefära
1 dl färsk hackad basilika
1 msk rostade sesamfrön
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi469 KJ / 112 kCal
Fett9 g
Salt2.22 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g
Kommentarer