Solroskrokant
![Solroskrokant](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_136518/cf_259/solroskrokant.jpg)
Lyft din efterrätt med ett hemmagjord knäckig krokant på solrosfrön, smör och socker. Perfekt som strössel på glass eller fruktsallad. Mums.
![Solroskrokant](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_136518/cf_259/solroskrokant.jpg)
Ingredienser
4 portioner
25 g smör
3/4 dl strösocker
1 dl solrosfrön
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi833 KJ / 199 kCal
Fett13 g
Salt0.1 g
Kolhydrater18 g
Protein4 g
Kommentarer