Sommarbål med persika och körsbär

Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat
0
Sommarbål med persika och körsbär

En bålskål fylld med sommarfrukter som persikor och körsbär, frisk tranbärsjuice och fruktsoda läskar fint varma sommardagar i bersån. Ett fruktbål som passar både stor som liten och utmärkt som alkoholfri välkomstdrink.

Sommarbål med persika och körsbär

Ingredienser

16 dl
250 g  körsbär
3   persikor
2   lime
1 l  tranbärsjuice
5 dl  fruktsoda
is

Till garnering

myntablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.5 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi512 KJ / 123 kCal
Fett0.1 g
Kolhydrater28.1 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Körsbärssås
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sval dröm
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Jordgubbsbål
Betyg 2.3 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Alkoholfri sangria
Betyg 4.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Körsbärskompott med apelsin
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Körsbärssylt med choklad
Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga