Sommarskål
![Sommarskål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Fräsch sommardessert av jordgubbar, persika, socker och vitt vin. Garnera gärna denna lättlagade dessert med citronmeliss och servera spröda havreflarn till sommarskålen.
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2000
![Sommarskål](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
6 portioner
2 l jordgubbar
3 mogna persikor
1/2 dl socker
1 flaska halvtorrt vitt vin
citronmeliss (till garnering)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer