Sorbet à la rose

Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Sorbet à la rose

Vacker och förtjusande dessert som imponerar på både gäster och den som står dig närmast! Sorbet à la rose ska serveras iskall och toppas med hallonsaft eller grenadine för extra vackra färger och läcker smak.

Sorbet à la rose

Ingredienser

4 portioner
2 utslagna rosa rosor
3 dl vatten
2 dl socker
1 msk pressad citron
någon droppe röd hushållsfärg
2 äggvitor

Till servering

grenadin eller hallonsaft

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.4 av 5.27 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Melon- och jordgubbssorbet
Betyg 3.8 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hallon- och grapefruktsorbet
Betyg 4.2 av 5.12 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Apelsin- och Camparisorbet
Betyg 3.3 av 5.39 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Espresso Sorbetto
Betyg 2.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grefve Pehrs äppelsorbet
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citronparfait med grenadinesirap och granatäpple
Betyg 3.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad