Sorbet à la rose
![Sorbet à la rose](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13755/cf_259/sorbet_à_la_rose.jpg)
Vacker och förtjusande dessert som imponerar på både gäster och den som står dig närmast! Sorbet à la rose ska serveras iskall och toppas med hallonsaft eller grenadine för extra vackra färger och läcker smak.
![Sorbet à la rose](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13755/cf_259/sorbet_à_la_rose.jpg)
Ingredienser
4 portioner
2 utslagna rosa rosor
3 dl vatten
2 dl socker
1 msk pressad citron
någon droppe röd hushållsfärg
2 äggvitor
Till servering
grenadin eller hallonsaft
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer