Spagetti med gul musselsås
![Spagetti med gul musselsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
En spännande och matig, gul pastasås med musslor. Till musselsåsen använder du lök, paprika, gurkmeja, chilipeppar, musslor och mellangrädde. Strö persilja över såsen och servera till spagetti eller annan valfri pasta.
![Spagetti med gul musselsås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
1 röd paprika
1 grön paprika
1 msk olja
1 - 2 tsk gurkmeja
1 tsk salt
1 burk musslor i vatten (à 440 g)
1 dl mellangrädde
1/2 dl finklippt persilja
280 g spaghetti
1/2 krm chilipeppar
Gör så här
Tips
Pressa gärna i ett par klyftor vitlök om du tycker om den smaken.
Har du lagat receptet?
Kommentarer