Sparrissoppa med musslor och roquefort
![Sparrissoppa med musslor och roquefort](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13864/cf_259/sparrissoppa_med_musslor_och_roquefort.jpg)
En matig soppa med smak av roquefort och en touch av havet. Blanda bara i musslor i sparrissoppan och strö över lite ost så har du en färdig middag! Enkelt och mycket gott.
![Sparrissoppa med musslor och roquefort](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13864/cf_259/sparrissoppa_med_musslor_och_roquefort.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 l färdig sparrissoppa
1 burk extra fina musslor (à 400 g)
100 g roquefortost eller liknande blåmögelost
2 dl krutonger
klippt gräslök
Gör så här
I näringsberäkningen ingår den föreslagna desserten.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2378 KJ / 568 kCal
Fett0 g
Kommentarer