Sparrissoppa med musslor och roquefort

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Sparrissoppa med musslor och roquefort

En matig soppa med smak av roquefort och en touch av havet. Blanda bara i musslor i sparrissoppan och strö över lite ost så har du en färdig middag! Enkelt och mycket gott.

Sparrissoppa med musslor och roquefort

Ingredienser

4 portioner
1 l  färdig sparrissoppa
1   burk extra fina musslor (à 400 g)
100 g  roquefortost eller liknande blåmögelost
2 dl  krutonger
klippt gräslök

Gör så här

I näringsberäkningen ingår den föreslagna desserten.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2378 KJ / 568 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Ost- och nötgratinerade musslor på sparrisbädd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Västkustmacka
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Bakade fikon med roquefort
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chowder med bacon och musslor
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Två sorters majonnäs
Betyg 2.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Aioligratinerade musslor
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga