Spätta Ramazotti
![Spätta Ramazotti](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Spätta Ramazotti är en fin fiskrätt som enkelt tillagas på spättafilé, ricottaost, vitlök och tomater. Krydda med basilika och oregano och servera med kokt ris och skivad gurka.
![Spätta Ramazotti](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 g färsk eller djupfryst spättafilé
1 burk ricottaost eller kvarg gourmet ( à 250 g)
1 - 2 vitlöksklyftor
3 tomater
1 tsk salt
1 tsk oregano
1 tsk basilika
2 dl riven ost
Till servering
kokt ris
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Mycket gott och enklet att tillaga. Jag som är en "sås" människa hällde lite grädde i formen. Snåla inte med salt!
Siska
2008-02-13