Spättarullar med grön sås
![Spättarullar med grön sås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13255/cf_259/spattarullar_med_gron_sas.jpg)
Spättarullar med grön sås är en elegant fiskrätt som tillagas på under halvtimmen. Servera spättarullarna med såsen, couscous eller ris och lättfrästa paprika- eller chilistrimlor.
![Spättarullar med grön sås](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_13255/cf_259/spattarullar_med_gron_sas.jpg)
Ingredienser
4 portioner
500 - 600 g spättafiléer (färska eller frysta)
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 dl vitt vin
1 dl fiskbuljong (tärning eller fond+vatten)
1 dl grädde
1 msk smör eller margarin
1 msk vetemjöl
2 kiwi
1/2 dl finhackad gräslök
1 röd paprika eller chili
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1880 KJ / 450 kCal
Fett13 g
Kommentarer