Spättarullar med kaviar
![Spättarullar med kaviar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14576/cf_259/spattarullar_med_kaviar.jpg)
Spättarullar med kaviar är rödspättafiléer som fått ett underbart täcke av kaviar, grädde och potatismjöl. Servera fisken till ris, bönor och bröd för en nyttig och smakfull måltid.
![Spättarullar med kaviar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_14576/cf_259/spattarullar_med_kaviar.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 dl långkornigt ris
600 g rödspättafiléer
1 tsk salt
1 krm peppar
1 dl smörgåskaviar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1 msk potatismjöl
300 g djupfrysta haricots verts (bönor)
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: ersätt grädden med havre- eller sojabaserad gräddprodukt.
Gör så här
Tips
Tillaga fisken i mikrovågsugnen på full effekt (max 800 W), gärna med grillelement, 6-8 minuter så går rätten ännu snabbare att laga till.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2762 KJ / 661 kCal
Fett0 g
Kommentar
Till och med barnen åt upp allt! Blandade riven ost i riset, och det blev gott till.
Camilla
2007-07-01