Spenat & ostbiff med ugnsgott

Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
0Klimatsmart
Spenat & ostbiff med ugnsgott

En blandning av salt potatis och söt persika ger en härlig och lite oväntad smaktwist på denna rätt. Och när du tröttnat kan ju ugnsgott lätt bytas ut till vad som helst. Varför inte till säsongens rotfrukter blandat med plommon?

Spenat & ostbiff med ugnsgott

Ingredienser

2 portioner
1   paket biffar (spenat och ost, tex Hälsans Kök Spenat- och ostbiffar)
4   potatisar
2 msk  hackad timjan
2 msk  hackad persilja
salt och grovmalen svartpeppar
cocktailtomater
1   burk svarta oliver

Till servering

grillad persika

För alla

Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Recept och bild från Hälsans kök.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2201 KJ / 526 kCal
Fett29 g
Salt6.15 g
Kolhydrater50 g
Protein13 g

Klimatguide

0 - 0,5 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

Falafel med pasta, rostad paprika och mandel
Betyg 3.2 av 5.
32 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegobollar med lins- och skogschampinjonsallad
Betyg 3.4 av 5.
31 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ricottabiffar med pastasallad och ärtpesto
Betyg 3.3 av 5.
57 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad salma provencale
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Gratinerade vegofärsnachos
Betyg 3.6 av 5.
41 personer har röstat
Under 45 min att tillaga