Spetsad melon

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Spetsad melon

Spetsad melon är en spännande och snygg dessert där gästerna får varsin liten melon smaksatt med sött portvin. Servera kex med rumstempererad vitmögelost till.

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2003

Spetsad melon

Ingredienser

1 portion
galiamelon eller charentaismelon
portvin (av god kvalité, gärna sött vitt)

Till servering

vitmögelost
kex

Gör så här

Tips

Man kan också pressa över lite limejuice och röra ner lite råsocker. En annan variant är att ta vitt vin och socker, eller ett mousserande sött vin.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ärtcrush
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vinbål med melon
Betyg 2.8 av 5.
37 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Fruktig nyårssallad
Betyg 2.9 av 5.
22 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Jordgubb- och melonsallad med pistagecrème
Betyg 3.4 av 5.
35 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Melonringar med sommarsås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rossini
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga