Spetskål med citron och körvel
![Spetskål med citron och körvel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119805/cf_259/spetskal_med_citron_och_korvel.jpg)
En korvtopping gjord på körvel, citron och krispig spetskål. Ett enkelt sätt att göra den grillade korven både grönare och godare! Servera gärna till chorizo eller annan kryddig korv.
![Spetskål med citron och körvel](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_119805/cf_259/spetskal_med_citron_och_korvel.jpg)
Ingredienser
6 portioner
1/2 liten spetskål
1 citron
1 1/2 msk olivolja
2 tsk flytande honung
1 kruka körvel
salt och svartpeppar
För alla
Kontrollera ingrediensförteckningen på korven och brödet.
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Tips
Förslag på korvar: Izletes Kabanoss, Telicherry pepper, chorizo, råkorv chili/oregano.
Korv ingår inte i näringsberäkningen.
Korv ingår inte i näringsberäkningen.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi950 KJ / 226 kCal
Fett20 g
Salt0.44 g
Kolhydrater8 g
Protein3 g
Kommentar
tänker prova med vitkål
Irkku
2017-06-12