Spetskålssallad med valnötter och russin

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
1
Spetskålssallad med valnötter och russin

Förutom rättens tilltalande utseende är spetskålssalladen en härlig smakupplevelse. De spröda salladsbladen är täckta av smaskig dressing med inslag av dijonsenap och med hjälp av de knapriga valnötterna och söta russinen blir den otroligt god!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2005

Spetskålssallad med valnötter och russin

Ingredienser

4 portioner
1   litet spetskålshuvud
salt och peppar
1 dl  valnötter
1/2 tsk  valnötsolja
1 msk  druvkärneolja
2 msk  äppelcidervinäger
2 msk  dijonsenap
1 dl  russin

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Tips

Passar till: Yoghurtmarinerad kyckling med spiskummin och sambal oelek.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Underbart god sallad som passar till det mesta. Vi brukar dock oftas äta den till grillat kött.

Christina

2007-10-15

Testa liknande recept

Ostbollar med romrussin
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Bakad brie med glöggrussin
Betyg 2.9 av 5.
54 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rödkålssallad med äpple
Betyg 4.3 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Russin- och nötrutor
Betyg 3 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sätergläntans mustiga fruktbröd
Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Enkel äppelsallad med honungsvinägrett
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga