Spicy kycklingburgare med wasabi coleslaw
Bjud på saftiga, grillade kycklingburgare penslade med en glaze av honung och sriracha. Servera kycklingen med en krämig coleslaw smaksatt med wasabi i grillade hamburgerbröd.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2022
Ingredienser
6 portioner
3 msk srirachasås
3 msk honung
3 msk olja
1 1/2 dl majonnäs
2 tsk wasabipasta
ca 1 kg kycklinglårfiléer
1 tsk salt
1 förp strimlad kålmix (à 250 g)
6 hamburgerbröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3136 KJ / 749 kCal
Fett49 g
Salt2 g
Kolhydrater41 g
Protein37 g
Klimatguide
0 - 0,5 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Kanongod
Bo
2022-09-15Såå gott!
Hanna agnes
2022-06-13Så mycket bättre med kycklinglår än färs
Karin
2022-06-11