Stekt cambozola
![Stekt cambozola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32336/cf_259/stekt_cambozola.jpg)
Ett härligt recept på utsökt, stekt cambozola som passar dig som gillar en utmaning i köket. Osten passar bra att servera efter maten på ostbricka. Du använder bland annat cambozola, sötmandel, polenta och ägg.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2004
![Stekt cambozola](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_32336/cf_259/stekt_cambozola.jpg)
Ingredienser
6 portioner
300 g Cambozola (ost)
1 dl skållad sötmandel
1 dl polenta (majsmannagryn)
2 ägg
1 dl vetemjöl
3 msk olja till stekning
För alla
Innehåller gluten, mjölk och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer