Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Prova detta recept på härlig, stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis! Potatisen gör du genom att blanda potatiskross med lök och gräddfil medan fisken steks. Servera fisken och potatisen med broccoli och den goda kaviarsåsen.
Ingredienser
4 portioner
4 portioner hokifilé
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
2 msk smör eller margarin
1 kg potatis
1 gul lök
2 dl gräddfil
Kaviarsås
2 dl gräddfil
2 - 3 msk kaviar
2 msk hackad dill
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentar
Såsen och potatisen smakade helt okej (ingen smaksensation direkt men okej). Fisken däremot var helt misslyckas! Såg inte alls ut som på bilden (den ser ju panderad ut?) och föll bara i bitar när vi försökte steka den! Ska hoki vara såhär svårstekt eller?
Kristina
2010-11-30