Stekt kalvlever med äpplen och bacon
![Stekt kalvlever med äpplen och bacon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17357/cf_259/stekt_kalvlever_med_applen_och_bacon.jpg)
Ett snabblagat recept på utsökt stekt kalvlever med äpplen och bacon. Du gör det av bland annat kalv, mjöl, smör, äpple och bacon. Servera med kokt potatis. Mättande och gott!
![Stekt kalvlever med äpplen och bacon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17357/cf_259/stekt_kalvlever_med_applen_och_bacon.jpg)
Ingredienser
4 portioner
400 - 450 g kalvlever (liten portion)
2 - 2 1/2 msk vetemjöl
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
1 - 2 msk smör eller margarin
3 svenska äpplen
140 g bacon
Till servering
kokt potatis
Gör så här
Levern går utmärkt att byta ut mot blodpudding
Har du lagat receptet?
Kommentarer