Stekt kalvschnitzel med kantareller, tomat och färsk lök
![Stekt kalvschnitzel med kantareller, tomat och färsk lök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_219587/cf_259/stekt_kalvschnitzel_med_kantareller__tomat_och_farsk_lok.jpg)
Fräscht och ljuvligt recept på smörstekta schnitzlar av kalvkött. De stekta kalvschnitzlarna med kantareller, tomat och färsk lök serveras tillsammans med stekt potatis för en mättande och god vardagsmiddag.
![Stekt kalvschnitzel med kantareller, tomat och färsk lök](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_219587/cf_259/stekt_kalvschnitzel_med_kantareller__tomat_och_farsk_lok.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 kalvschnitzlar
vetebröd (till panering)
smör (att steka i)
1 l kantareller
salt och peppar
4 skalade och urkärnade tomater
12 färska lökar
kokt skivad potatis (att steka)
lite salt
lite socker
hackad persilja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer