Stekt kalvschnitzel med kantareller, tomat och färsk lök

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
0
Stekt kalvschnitzel med kantareller, tomat och färsk lök

Fräscht och ljuvligt recept på smörstekta schnitzlar av kalvkött. De stekta kalvschnitzlarna med kantareller, tomat och färsk lök serveras tillsammans med stekt potatis för en mättande och god vardagsmiddag.

Stekt kalvschnitzel med kantareller, tomat och färsk lök

Ingredienser

4 portioner
4   kalvschnitzlar
vetebröd (till panering)
smör (att steka i)
1 l  kantareller
salt och peppar
4   skalade och urkärnade tomater
12   färska lökar
kokt skivad potatis (att steka)
lite salt
lite socker
hackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Syltad lök och svamp
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kantareller på rödlöksbädd
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Picklade kantareller och grönt
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tunnbrödschips med Västerbottensost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarelltoast
Betyg 4.6 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kantarellsås
Betyg 3.8 av 5.
55 personer har röstat
Under 30 min att tillaga