Stekt majskolv med chili, vitlök och persilja
![Stekt majskolv med chili, vitlök och persilja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_202428/cf_259/stekt_majskolv_med_chili__vitlok_och_persilja.jpg)
Färska majskolvar med smör och salt är enkelt, gott och brukar uppskattas av stora som små. Men vill du ha mer skjuts i smakerna så lägg till chili, vitlök och persilja till smöret så får du mer vuxensmak på den här lättlagade majsen som passar fint att servera som förrätt eller tilltugg.
![Stekt majskolv med chili, vitlök och persilja](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_202428/cf_259/stekt_majskolv_med_chili__vitlok_och_persilja.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 röd chilipeppar
1 vitlöksklyfta
1 kruka persilja
4 färska majskolvar
100 g smör
salt
svartpeppar
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1335 KJ / 319 kCal
Fett22 g
Salt1 g
Kolhydrater24 g
Protein4 g
Kommentarer