Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia
![Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_216074/cf_259/stekt_skinkschnitzel_med_champinjon_och_lokfocaccia.jpg)
Ett recept på matig och god stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia. Den utsökta focaccian smaksätter du med lök och champinjoner och serverar till de stekta schnitzlarna tillsammans med kvarg.
![Stekt skinkschnitzel med champinjon och lökfocaccia](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_216074/cf_259/stekt_skinkschnitzel_med_champinjon_och_lokfocaccia.jpg)
Ingredienser
4 portioner
3 gula lökar
500 g champinjoner
1 msk olivolja
1 msk färsk timjan (1 msk färsk motsvarar 1 tsk torkad)
salt och peppar
4 skivor skinkschnitzel
1 msk olivolja
4 msk kvarg gourmet
Focacciadeg
1 pkt färsk jäst (à 50 g)
3/4 l vatten
1 msk salt
1 dl olivolja
2 l vetemjöl (2 l motsvarar 1,2 kg)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer