Stekt spätta med romsås
Fantastisk fiskrätt där perfekt stekt spättafilé serveras tillsammans med nykokt potatis, gurktärningar och delikat romsås gjord på crème fraiche, caviar och dill. Enkelt att tillaga och underbart gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 12 2014
Ingredienser
4 portioner
800 g spättafilé
900 g fast potatis
1/2 ask dill (à 20 g)
1/2 gurka
2 dl crème fraiche
75 g röd caviar
salt och peppar
2 msk smör eller margarin
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2489 KJ / 595 kCal
Fett24.6 g
Kolhydrater40.8 g
Protein49.6 g
Kommentarer
Stor favorit hos hela familjen, lättlagat & kommer göras många gånger.
Jenny
2021-11-02Lättlagat och jättegott
Ingegerd
2014-04-21Mycke gott!!
Ann
2014-03-24