Stekt spenat med ingefära
![Stekt spenat med ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_195595/cf_259/stekt_spenat_med_ingefara.jpg)
Stek spenat tillsammans med ingefära och vitlök, blanda med sesamolja och salt och du har ett ljuvligt grönt och vegetariskt tillbehör till din måltid!
Ett recept från:
Buffé nr 3, 2019
![Stekt spenat med ingefära](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_195595/cf_259/stekt_spenat_med_ingefara.jpg)
Ingredienser
6-8 portioner
3 skivade vitlöksklyftor
1 msk hackad ingefära
500 g färsk bladspenat
1 msk vatten
1 msk rapsolja
1 msk sesamolja
2 krm salt
ev 1 msk mortlade sesamfrön
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi306 KJ / 73 kCal
Fett5 g
Salt1 g
Kolhydrater2 g
Protein3 g
Kommentarer