Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar
![Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_172434/cf_259/surdeg_gourmet_med_mandarin-cottage_cheese__betor_och_rostade_mandlar_.jpg)
Ett matigt alternativ till ris à la malta där mandarin blandas med cottage cheese och serveras tillsammans med kokta rödbetor, rostad mandel och gourmetknäcke gjort på surdeg. Riktigt goda små munsbitar till jul!
![Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_172434/cf_259/surdeg_gourmet_med_mandarin-cottage_cheese__betor_och_rostade_mandlar_.jpg)
Ingredienser
8 portioner
1 mandarin
100 g cottage cheese
salt
200 g kokta rödbetor
70 g rostad sötmandel
Till servering
surdegsknäcke (gärna surdeg gourmet)
För alla
Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.
Recept och bild i samarbete med Wasabröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer