Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ett matigt alternativ till ris à la malta där mandarin blandas med cottage cheese och serveras tillsammans med kokta rödbetor, rostad mandel och gourmetknäcke gjort på surdeg. Riktigt goda små munsbitar till jul!

Surdeg gourmet med mandarin-cottage cheese, betor och rostade mandlar

Ingredienser

8 portioner
1   mandarin
100 g  cottage cheese
salt
200 g  kokta rödbetor
70 g  rostad sötmandel

Till servering

surdegsknäcke (gärna surdeg gourmet)

För alla

Fri från ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri cottage cheese.

Recept och bild i samarbete med Wasabröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Köttbullswraps
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Våffelmacka med salami och katrinplommon
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kantareller med getost och cottage cheese
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Evas morotssallad med bacon
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön ärtröra med pepparrot
Betyg 2.8 av 5.
14 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Nachochips med avokado-cottage cheese
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga