Surdegsbröd med svart tappenad
![Surdegsbröd med svart tappenad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_170654/cf_259/surdegsbrod_med_svart_tappenad.jpg)
Har du testat toppa mackan med kronärtskockor? Här med svart tapenade, granatäpplekärnor, parmesan och krossade valnötter blir det den perfekta smakkombinationen på ditt surdegsbröd.
![Surdegsbröd med svart tappenad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_170654/cf_259/surdegsbrod_med_svart_tappenad.jpg)
Ingredienser
2-4 portioner
4 msk bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
4 skivor surdegsbröd
ca 3 msk tapenade
4 skivade kronärtskockshjärtan
1/2 dl granatäppelkärnor
1/2 dl hyvlad parmesan
1/2 dl krossade valnötter
10 basilikablad
För alla
Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt parmesanosten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggalergiker bör välj ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Recept och bild i samarbete med Becel.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer