Surdegsgrund på rågmjöl
Ta dig tid att göra ditt alldeles egna surdegsbröd på rågmjöl! Ha degen i kylen och baka den i ugnen vid tillfälle. Resultatet blir ett nybakat, saftigt och nyttigt bröd som du kan variera med olika goda pålägg.
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2010
Ingredienser
1 sats
vatten
ekologiskt rågmjöl
Gör så här
Gör så här- texten är avsedd för 1 sats surdeg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ska surdegen vara rinnig? Har lite bubblor m ett n inga glutentrådar
Jenny
2024-02-28Hej! Jenny! Om du menar surdegsgrunden så ska den vara bubblig och rinnig. Hälsningar Niclas
Redaktionen
2024-02-28Ska det vara fint rågmjöl eller grovt?
Monika
2024-01-24Hej Monika! Det går bra med båda. När vi gjorde surdegsgrunden på bilden så använde vi oss av grovmalen. Lycka till! Hälsningar Tove
Redaktionen
2024-01-25Dag 4 ska den stå med lock på. Stängt eller löst?
Pia
2023-10-03