Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika
![Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_71730/cf_259/surdegsmacka_med_avokado__skinka_och_paprika.jpg)
Fräsch macka på surdegsbröd med avokado, rökt skinka och krispig paprika. Välj en riktigt mogen avokado istället för smör och mosa den med en gaffel. Krydda med nymald svartpeppar. Lägg på skinkan och paprikan på smörgåsen. Gott och bra frukost eller mellanmål.
![Surdegsmacka med avokado, skinka och paprika](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_71730/cf_259/surdegsmacka_med_avokado__skinka_och_paprika.jpg)
Ingredienser
1 portion
1/2 avokado
1 rejäl skiva surdegsbröd
svartpeppar
2 skivor rökt skinka
3 paprikaringar
För alla
Fri från ägg. Läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör mjölkproteinfri: läs ingrediensförteckningen på brödet.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1217 KJ / 291 kCal
Fett10.1 g
Kolhydrater34.6 g
Protein12.6 g
Kommentarer