Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat
0
Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

En mäktig pastamåltid för svampälskare! Triangoli – triangelformade raviolikuddar – fyllda med karl-johansvamp och tryffel rörs ihop med en gräddig portabella- och parmesansås. Servera till italienska charkuterier eller kycklingfilé med ruccola och extra parmesan.

Svampfylld triangliolini med parmesangrädde och ruccola

Ingredienser

4 portioner
2   förp triangliolini med karljohanssvamp och tryffel (à 250 g)
3   portabellasvampar
2   rödlökar
3 msk  olivolja
flingsalt med jod
svartpeppar
3 dl  vispgrädde
1 dl  finriven färsk parmesan

Till servering

kycklingfilé eller italiensk chark
rucola
parmesan

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3982 KJ / 952 kCal
Fett62.2 g
Kolhydrater48.7 g
Protein49.3 g

Testa liknande recept

Crêpes med karljohanssvamp
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Potatispuré med karljohansvamp
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Sugo di carne
Betyg 3 av 5.
22 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ragu på morot & karljohanssvamp
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gratäng Royal
Betyg 2.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Pizza bianco med skogssvamp och Folke
Betyg 4.7 av 5.
61 personer har röstat
Över 60 min att tillaga