Svenssons kaviarsnurror

Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
4
Svenssons kaviarsnurror

Kaviarsnurror är ett utmärkt drinktilltugg som ger en lyxig känsla och som passar utmärkt vid lite mer festliga tillfällen. Gör en enkel men utsökt blandning av schalottenlök, kaviar, crème fraiche och riven ost som du sedan brer ut på din smördeg.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2002

Svenssons kaviarsnurror

Ingredienser

4 portioner
1   schalottenlök
1 dl  lätt crème fraiche
1 dl  kaviar
1 dl  riven ost (gärna västerbotten)
1   rektangulär kyld smördeg (à 275 g)

För alla

Innehåller ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat

Kommentarer

Dessa snurror är jättegoda och enkla att göra. Jag gjorde för några år sedan en annan variant av kaviarsnurror med dill i och de var också smarriga.

Lena

2008-05-08

Otroligt god! lätt att göra, stora och små tyckte denna var god.

Carina

2005-06-20

Passar utmärkt som tilltugg i samband med välkomstdrink

Håkan

2002-12-25

Testa liknande recept

Användbara röran
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Omelett i stekpanna
Betyg 2.8 av 5.
19 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Snittar med Västerbottensost och löjrom
Betyg 3.6 av 5.
177 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Grillad röding med Västerbottensost och romansallat
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tunnbrödsrulle i folie med Västerbottensost och ruccola
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ostkex med räkor, löjrom och picklad rödlök
Betyg 3.5 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga