Syltad zucchini

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat
0
Syltad zucchini

Vill du bjuda på syltad zucchini till kött- eller viltmiddagen? Lägg zucchinibitarna i glasburkar och häll över den kalla lagen tre dagar innan servering och låt det sedan stå svalt.

Syltad zucchini

Ingredienser

20 portioner
2 kg  zucchini, squash eller pattisson
vatten
1 tsk salt per liter vatten

Lag

2 1/2 dl  ättiksprit (12 %)
2 1/2 dl  vatten
3 dl  socker (3 dl socker motsvarar 250 g)
1   bit ingefära
1 tsk  gul eller brun frösenap
1/2 tsk  vitpepparkorn
1 krm  mald muskot

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi300 KJ / 70 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Eivors syltade squash och paprika
Betyg 3.7 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Saltgurka
Betyg 4 av 5.
51 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagda rödbetor
Betyg 4.2 av 5.
109 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Flädersill
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk inlagd sill
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picklad blomkål
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga